Ważne jest, aby dobrze obliczyć czas przed podaniem, ponieważ mięso wymaga długiego marynowania. Ale warto poczekać, gwarantuje !
Możesz upiec pieczarki z mięsem w folii lub usmażyć je osobno, ale musisz dodać koniecznie pomidory do farszu: mięso stanie się wtedy soczyste i miękkie. Świetny sposób na pieczenie polędwicy wieprzowej !
Wymieszaj sok z cytryny, sos sojowy, musztardę i masło.
Mięso pokrój w poprzeczne plastry, nie przecinając ich do końca na około pół centymetra. Natrzyj mięso przygotowaną marynatą, włóż do lodówki na 10 godzin.
Pokrój w plastry pomidory, ser, grzyby, posiekaj czosnek. Włóż te składniki równomiernie do nacięć w mięsie.
Owiń mięso w folię i piecz w temperaturze 200 stopni przez 50 minut.
Comments are closed.