Pyszne przekąski w 15 min. Ze stołu znikają błyskawicznie

1. Mięso usmaż na patelni,  posól i popieprz do smaku. Pomidory pokrój w pierścienie.

2. Połóż na stole placki tortilli, na nie połóż gotowe mięso mielone, posyp je startym serem, połóż na nich pokrojone pomidory. Posyp posiekanymi ulubionymi ziołami. Zwiń w rulony.

3. Ułóż tortille na wysmarowanej masłem blaszce do pieczenia. Obficie posmaruj je ubitym jajkiem z każdej strony. Wlej pozostałą masę jajeczną na tortillę.

4. Piecz tak przygotowane placki w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15-20 minut.

5. Schłodzone rolki pokrój na porcje i podawaj do stołu. Smacznego!

Czytaj dalej

You might also like

Comments are closed.

error: Zakaz kopiowania treści!